dinsdag 5 juni 2012

men in black 3

Ik had mijn bedenkingen toen ik mee gevraagd werd naar de film "men in black 3". Het was niet druk in die grote bioscoop in Maasmechelen en al helemaal niet in de zaal waar "men in black 3"te zien was. We zaten er in afwachting van wat komen zou en tijdens de voorfilmpjes zagen we soms dat het beeld dubbel te zien was, niet alleen het beeld, maar ook de ondertiteling. Enigzins alert wachtten we af en toen dat dubbele beeld ook bij de hoofdfilm te zien was gingen mijn haren een beetje rechtop staan. Op het moment dat ik had willen opstaan om te gaan klagen zei mijn gezelschap dat ik die 3D bril maar eens moest opzetten... En jawel hoor daarmee was het "probleem" opgelost. Geen dubbel beeld meer, maar beeld met dimensie en ik moet eerlijk zijn dat is heel apart. Het is me een paar keer overkomen dat ik bukte in een reflex, of een hand uitstak om oftewel iets te vangen of om iets af te weren.

De film en het verhaal zijn voor mijn smaak niet spectaculair, maar de speciale effecten zijn helemaal des Steven Spielberg. Je krijgt de hoogtes, de dieptes en de gruwel en griezels tot in details over je heen. De grappen en grollen zijn Amerikaans en de verwijzigingen naar bijvoorbeeld Mike Jagger zijn goed voor op zijn minst een glimlach.

Het is en blijft niet "mijn"soort film, maar ik ben blij dat ik hem gezien heb, dat ik er over mee kan praten, maar al komen ze met deel 4-5 of zelfs zes..... ik doe niet meer mee...
  Men in Black 3 2012Men in Black 3 2012Men in Black 3 2012Men in Black 3 2012Men in Black 3 2012Men in Black 3 2012

1 opmerking:

Monique zei

Lijkt me gaaf om een 3D film te zien, alhoewel dit ook niet mijn genre is. We hebben een tv die 3d aan kan en zelfs de bijbehorende brillen, maar computer en dvd-speler kunnen geen 3D aan. Wachten dus tot ze aan vervanging toe zijn :)
Ik had bij Lek een up-date geschreven onder de foto. Het is toch kanker, maar lymfeklieren en longen zijn ok en de bloedwaardes vertonen geen afwijkingen. Hopelijk blijft dit nog een hele tijd zo.